White Walkers jagen op Westeros in Game of Thrones

30 juni 2017 16:29 | serie | Door Televizier

Let op: dit bericht bevat spoilers! Nog maar twee weken en dan start het zevende seizoen van Game of Thrones. Dat er epische veldslagen op de planning staan was al bekend. Nu is ook duidelijk dat de White Walkers het massaal hebben gemunt op Westeros. 

White Walkers zijn ‘The wall’ gepasseerd en richten hun pijlen op Westeros. Ook Daenerys Targaryen en haar kompanen zijn onderweg naar de plek waar Cersei Lannister met de scepter zwaait. Het mag geen verrassing zijn: oorlog ligt in het verschiet. En dat betekent dat er in rap tempo heel wat staat te gebeuren. “De conflicten die zich de afgelopen zes jaar opgebouwd hebben, zijn nu hier en geven hen een gevoel van urgentie waardoor ze sneller gaan”, legt showrunner David Benioff uit aan Entertainment Weekly.

Jon Snow als White Walker

Game of Thrones zou Game of Thrones niet zijn als er tijdens de veldslagen hoofdpersonages worden vermoord. Mocht dit door White Walkers gebeuren, dan is het goed mogelijk dat bijvoorbeeld Jon Snow plotseling ten strijde trekt tegen zijn eigen mensen. Sterker nog, die kans is behoorlijk groot als we de serieposters moeten geloven.

Winter is here

Of Jon Snow nu wel of geen White Walker wordt, het belooft in ieder geval geen saai seizoen te worden. ‘Winter is here’, dus worden de zwaarden geslepen en de bogen gespannen. Je ziet het zevende seizoen van Game of Thrones vanaf 17 juli op Ziggo.

Meer over