Goed vooruitzicht

Yes: de eerste beelden van het nieuwe seizoen Gooische Vrouwen zijn er

26 april 2024 10:17 | serie | Door Esther Hut

© Mark de Blok

Fans van het eerste uur kunnen natuurlijk niet wachten tot het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen weer te zien is, daarom is er goed nieuws want RTL heeft de eerste beelden vrijgegeven.

En die zien er als vanouds uit.

Gooische Vrouwen

RTL laat weten dat de opnames van het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen deze week zijn begonnen. Uiteraard zien we de originele cast, waaronder Linda de Mol (Cheryl Morero), Tjitske Reidinga (Claire van Kampen), Susan Visser (Anouk Verschuur) en Lies Visschedijk (Roelien Grootheeze), na tien jaar terugkeren naar Het Gooi.

“Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van Gooische Vrouwen heb ik echt gemist,” zegt Linda de Mol. “Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen. Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken.”

Ook voor regisseur Will Koopman voelt het opnemen van de serie weer als vanouds. “Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat. De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het Gooische Vrouwen gevoel is weer als vanouds.”

Martin Morero en Tante Cor

Naast de vrouwelijke hoofdrollen keert natuurlijk ook Peter Paul Muller terug als Martin Morero. Samen zijn tante Cor (Beppie Melissen) mogen we nu alvast de eerste beelden van de set delen.

Gooische Vrouwen was van 2005 tot en met 2009 te zien bij Talpa en later bij RTL 4. Daarna volgden nog twee films en de serie won in 2009 de Gouden Televizier-Ring.

Wanneer is Gooische Vrouwen te zien op tv?

Het zesde seizoen van Gooische Vrouwen is vanaf dit najaar te zien bij Videoland en op SBS6.

Meer over