Ondermijning van de maatschappij...

Zien: Dit gaat er gebeuren in het zesde seizoen Flikken Rotterdam

16 augustus 2022 23:03 | serie | Door Jef Willemsen

© Avrotos/Mark de Blok
Na een slordige negen maanden geduld gaat Flikken Rotterdam verder. De makers hebben al de eerste beelden van het zesde seizoen gedeeld én geven al heel wat prijs over de lopende verhaallijn.

In seizoen vijf van Flikken Rotterdam draaide alles om corruptiedrama bij een fabrikant van een medicijn tegen corona. In de zesde reeks gooien de schrijvers van de politieserie het over een andere boeg.

Ondermijning

Als rode draad is ditmaal gekozen voor ondermijning van de maatschappij door de onderwereld. Steeds vaker gebruiken criminelen hun geld en macht om invloed uit te oefenen op burgers en instanties. Door deze vorm van ondermijning lijken ze boven de wet te staan. Het politieteam komt recht tegenover een voor de buitenwereld hardwerkende familie te staan die schatrijk zijn geworden door drugshandel. 

Teaser 

Naast informatie zijn er ook wat spannende eerste beelden gedeeld. In een teaser trailer van welgeteld één minuut passeren alvast wat hoogtepunten de revue die trouwe kijkers nog meer doen uitkijken naar de start van Flikken Rotterdam op vrijdag 26 augustus om 20.30 uur op NPO 1.

Meer over