Mid season trailer

Zien: Videoland deelt nieuwe beelden van het vijfde seizoen van Mocro Maffia

28 juni 2023 15:47 | serie | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland
Terwijl kijkers van de bloedstollende Videoland-serie nog steeds geshockeerd zijn over de nieuwste aflevering, deelt Videoland woensdag alweer nieuwe beelden van wat we van de rest van het vijfde seizoen van Mocro Maffia kunnen verwachten. En dat belooft weer een flinke dosis spanning, moord en wraakacties.

Let op: dit bericht bevat spoilers over seizoen vijf!

Liefhebbers van de serie raken nog steeds niet uitgepraat over de nieuwste, gruwelijke aflevering van Mocro Maffia, waarin Paus (Achmed Akkabi) vermoord werd door Potlood (Nasrdin Dchar). Inmiddels zijn er zelfs meerdere complottheorieën ontstaan over dat hij een terugkeer maakt in de serie, al lijkt Mocro Maffia-Acteur Nardin Dchar dat te ontkennen in een interview met RTL Boulevard

Nieuwe beelden

Om kijkers een beeld te geven van wat ze kunnen verwachten van de rest van seizoen vijf en hoe de personages in de serie omgaan met de dood van Paus, deelt Videoland vandaag een mid season trailer. ''Je bent vast nog aan het bijkomen van de eerste 4 afleveringen... maar besef even dat we pas halverwege zijn. Mocro Maffia seizoen 5 heeft nog zoveel in petto. Kijk elke vrijdag een nieuwe aflevering bij Videoland.'', schrijft de streamingdienst op hun YouTube-kanaal bij de trailer. Zie hieronder de nieuwe, heftige beelden van het vijfde seizoen van de serie.

Meer over