Op deze datum...

Dit weten we al over de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden 2024

21 maart 2024 11:59 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De zomer van 2024 mag dan nog lang niet in zicht zijn, maar dat geldt niet voor de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit jaar komt de climax zelfs eerder dan ooit tevoren. Dus laten we eens vooruitblikken!

Ben jij er al klaar voor?

Zomercliffhanger Goede Tijden, Slechte Tijden

De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden en de persvoorlichters van RTL houden normaal gesproken altijd tot het laatste moment hun lippen stijf op elkaar als het aankomt op de cliffhanger. Ze willen immers weinig verklappen over de huidige ontwikkelingen van de soapserie om spoilers te voorkomen. Maar dit jaar geven ze alvast een voorproefje.

De teaser onthult: "De spanning stijgt en intriges verdiepen... De zomercliff van GTST komt er alweer aan. "Maak je klaar voor een emotionele avond in soapdorp Meerdijk, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren."

Jette van der Meij en Babette van Veen in GTST
Jette van der Meij en Babette van Veen in GTST


Nu willen we niet op de zaken vooruitlopen, maar onze eerste gedachte gaat toch uit naar Laura. Zou ze aan het einde van dit seizoen besluiten om euthanasie te plegen? Of zal er toch nog iets anders aan de hand zijn? De reis naar Curaçao van Janine, Laura en Linda komt er immers ook nog aan...

Wanneer is de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien?

Het antwoord op wat we precies van de cliffhanger kunnen verwachten, laat nog wel even op zich wachten. De zomercliffhanger zal dit jaar op donderdag 30 mei vanaf 20:00 uur te zien zijn op RTL4. De verwachting is wel dat Videoland-kijkers er op 23 mei al van kunnen genieten.

Zodra er meer details bekend zijn, lees je dat hier als eerste!

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan op Videoland. 

Meer over