Acteurs maken GTST Magazine zelf

12 juni 2017 13:42 | soap | Door Televizier

© Otto van den Toorn

Het GTST Magazine dat Goede tijden-fans de soaploze zomer moet laten doorkomen, wordt door de acteurs zelf samengesteld. Everon Jackson Hooi is bijvoorbeeld hoofdredacteur.

Op vrijdag 7 juli (de dag van de zomercliff) verschijnt de eerste editie van het GTST Magazine. In totaal verschijnt het blad vier keer. In de magazines staan onder meer columns van Dilan Yurdakul en Babette van Veen, dubbelinterviews van huidige GTST’ers met oud-GTST acteurs (Ferri Somogyi vs Tanja Jess, Robin Martens vs Rick Engelkes en Babette van Veen vs Tim Immers) en een kijkje backstage bij de visagie, regie, schrijvers en het art department.

Lees ook: Inge Schrama is voorlopig even uitgeteld

Erik en Caroline

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn op vakantie naar Thailand, maar doen voor het blad verslag van hun avonturen aldaar. Joep Sertons en Ruud Feltkamp hebben het ook gezellig. Zij maken een roadtrip door Schotland op zoek naar de roots van whisky.

Feuilleton over Anton

En er is meer: een verhaal over 'the making of van de zomercliff', hints voor het spelen van de zomerapp en de nieuwe castfoto. Daarnaast hebben de magazines een vierdelig feuilleton waarin een schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton aan het licht komt.