Zin in!

Alles wat je moet weten over het 35ste seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden

10 juli 2024 13:30 | soap | Door Judith Regeling

© Videoland
De zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden mag dan momenteel in volle gang zijn, maar wij kijken nu al enorm uit naar het 35ste seizoen. In dit artikel blikken we dan ook alvast vooruit.

Wat staat er allemaal op het programma?

Lees ook: Alles over Goede Tijden, Slechte Tijden 

Cliffhanger GTST

De cliffhanger van het 34ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden liet ons - zoals we inmiddels gewend zijn - achter met heel wat vragen. Zo weten we nog altijd niet welk lot Janine (Caroline de Bruijn) wacht, wat Tamara (Ortál Vriend) allemaal aan het doen was in De Rozenboom en dan hebben we Shanti (Bertrie Wierenga) nog. Zij denkt momenteel dat het kindje in haar buik van Richard (Edwin Jonker) is, maar is dat echt zo? Als kijker weten we immers dat Richard de test heeft vervalst om zo zijn positie bij Palmnoot te behouden.

Verder draaide het natuurlijk om Nola Sanders (Noa Jacobus). De dochter van Nina Sanders (Marly van der Velden) kreeg daarin te horen dat ze leukemie heeft en zo snel mogelijk behandeld moet worden. 

Noa Jacobus in cliffhanger GTST
Noa Jacobus in cliffhanger GTST

Wat weten we over het 35ste seizoen van GTST?

In het aankomende 35ste seizoen zullen al deze verhaallijnen opnieuw de revue passeren, zo heeft RTL alvast onthuld. Ze beloven immers niet voor niets dat de nieuwste reeks vol zal zitten met 'talloze uitdagingen, geheimen en intriges'. "Vooral de familie Sanders staat onder hoogspanning. Terwijl Ludo wanhopig zoekt naar Janine, raakt Nola verstrikt in een medische crisis - die ook impact heeft op haar gezin, relatie en vriendschappen", aldus de zender.

Maar daar blijft het niet bij, want ook de andere karakters komen aan bod. Zo zal Shanti in seizoen 35 nog altijd worstelen met haar gevoelens voor Richard, terwijl Marwan erachter probeert te komen wat Tamara voor hem verbergt. "En dat is nog maar een tipje van de sluier van seizoen 35", gaat RTL nog even door.

Hoe zit het met Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Waar in deze spoilerteksten alleen nog met geen woord over wordt gerept, is Laura. De afgelopen maanden konden kijkers zien hoe de GTST-veteraan langzaam maar zeker afgleed. Zo kreeg ze afgelopen seizoen een enorme obsessie met schilderen, viel ze in het water op Curaçao en ook voortdurend dingen vergeten en spierverstijving bleven Jette van der Meijs karakter niet bespaard. En hoewel de actrice enerzijds zelf aangaf al te weten hoe het afloopt voor haar karakter, hoeven we ons anderzijds geen zorgen te maken. Jette is blijkbaar nog lang niet klaar met de soapserie.

Jette van der Meij als Laura in GTST
Jette van der Meij als Laura in GTST

Jubileumjaar

Maar dat er iets bijzonders aan zit te komen met de soapserie, lijkt een gegeven. Peter van der Vorst liet nog voor de cliffhanger weten dat het 35ste seizoen - dat toch als jubileum wordt gezien – een reden voor een feestje is. "Na de zomer staat seizoen 35 op de planning, een jubileum dat we uiteraard niet stilletjes voorbij zullen laten gaan", aldus de Directeur Content van RTL. 

Hoe deze mijlpaal alleen precies gevierd zal worden en wat er tevens zal gebeuren in de snel naderende 7000ste aflevering, blijft een verrassing. Wie weet trakteren de makers ons nog op de terugkeer van heel wat oude bekenden of krijgen we een film, vooralsnog blijft het bij speculeren.

Wanneer is het 35ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien?

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 26 augustus 2024 weer van maandag t/m donderdag op het oude, vertrouwde tijdstip 20:00 uur te zien op RTL4. Kun je niet zo lang wachten? Kijk dan vanaf 22 augustus naar de eerste aflevering op Videoland.

Meer over