Barbara Sloesen stopt bij GTST

10 mei 2017 10:40 | soap | Door Televizier

© Otto van den Toorn

Barbara Sloesen schittert woensdag voor de laatste keer als Anna Brandt in Goede tijden, slechte tijden. Het zwangere personage stapt op het vliegtuig naar Dubai, om Meerdijk voorgoed te verlaten. Of keert ze toch nog terug?

Barbara Sloesen werd tweeënhalf jaar geleden geïntroduceerd als Anna Brandt in GTST. Sindsdien maakte ze furore in Meerdijk. Anna had een relatie met Wiet, een emotionele crisis na Bianca’s dood én ze werd zwanger van Job Zonneveld. Er is echter een probleem: Job heeft nog altijd geen idee dat hij de vader is. Dat wil Anna zo houden, en dus vlucht ze woensdagavond naar Dubai. Keert ze ooit nog terug naar Meerdijk?

Barbara Sloesen

Het lijkt er voorlopig niet op. Sloesen richt zich de komende tijd op andere rollen. “Ik ben ooit naar de toneelschool gegaan om zoveel mogelijk te spelen. Die kans heb ik gekregen bij Goede tijden. Maar ik wil als actrice meer kanten van mijzelf laten zien. En dat kan alleen maar door meer rollen te spelen”, vertelt ze aan het AD.

Soof

Sloesen heeft inmiddels al een nieuwe rol gescoord in de RTL 4-serie Soof. Daarin acteert ze samen met onder anderen Lies Visschedijk en Fedja van Huêt. Een mooi affiche, al had het niet veel gescheeld of ze had toch voor GTST gekozen. “Ik heb maanden zitten wikken en wegen, maar heb toch besloten te stoppen.”.

Meer over