Braziliaanse soapster verdronken

Domingos Montagner, de ster van de Braziliaanse soap Velho Chico, is op 54-jarige leeftijd verdronken in de rivier de Sao Francisco.

Domingos Montagner had er een opnamedag opzitten toen hij, samen met actrice Camila Pitanga, besloot nog even een duik te nemen in de rivier. Het ging helemaal mis toen hij werd meegesleurd door de sterke stroming. De meezwemmende actrice riep nog om hulp, maar daar reageerde de lokale bevolking in eerste instantie niet op omdat zij dachten dat het geschreeuw bij de opnamen hoorde.

Vechtende boer

Domingos was een van de poulairste acteurs van Brazilië. Hij speelde een boer die het vaak aan de stok had met lokale gangsters. In een van die gevechten werd hij meerdere keren neergeschoten waarna hij leek te verdrinken in dezelfde Sao Francisco rivier. Enkele weken later kwam Domingos toch weer levend en wel boven water. Dat zal nu niet gebeuren, het lichaam van de acteur is inmiddels geborgen.

Een politiewoordvoerder verklaarde later dat Domingos een van de gevaalijkste plekken had uitgekozen om te gaan zwemmen.

Reageren