Cast Nieuwe Tijden 2 behoorlijk veranderd

Videoland lanceert eind februari het tweede seizoen van Nieuwe tijden. De soap doet haar naam qua castleden in ieder geval eer aan.

Vrijdag gaf RTL Nederland de eerste Nieuwe tijden castfoto's vrij en daaruit blijkt dat een aantal bekende gezichten ontbreken.

Vajèn van den Bosch

Een van de opvallendste afwezigen is Vajèn van den Bosch. De 18-jarige actrice speelde Moon van Panhuys, maar dat personage wordt dit seizoen zonder opgaaf van reden overgenomen door nieuwkomer Judith Noyons. 

Joël de Tombe

Daarnaast zijn er twee nieuwe, vaste rollen. Jolijn Henneman geeft gestalte aan de manipulatieve studente Elin. Ook oud-Idols kandidaat Joël de Tombe (35) doet mee in de soapserie over een Utrechts studentenhuis. De Tombe speelt de mysterieuze Mark die in één van de twee vrijgekomen kamers trekt.

Vaste kern

Er zijn uiteraard ook nog voldoende oude, vertrouwde Nieuwe tijden-gezichten. Dat Sil Selmhorst (Soy Kroon) en Amy Kortenaer (Holly Mae Brood) van de partij zijn is geen enorme verrassing, de soap begon immers vorig jaar met hun verhuizing naar het studentenhuis. De terugkeer van Karim Zouini (Olaf Ait Tami) en Tiffy Koster (Cecilia Adorée) viel ook te verwachten, de personages waren op hun eigen wijze de smaakmakers van de vorige reeks. Ook Jan Jaap, gespeeld door Serge Mensink keert terug.

Lees ook: Maar waar is de rest van de cast?

Meer over:

Reageren