Cast Nieuwe Tijden seizoen 2 vroegtijdig bekend

14 januari 2017 08:48 | soap | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Wie gaan we zien in het tweede seizoen van Nieuwe tijden? De castleden verraadden zich indirect op social media.

Begin december werd bekend dat Videoland een tweede seizoen had besteld van de GTST spin-off. Ook werd duidelijk dat de cast zou veranderen in de nieuwe reeks.

Felicitatie

Nog voordat die nieuwe bezetting officieel kon worden gepresenteerd, lijkt een flink deel van de cast al bekend. In het kader van de 5500e aflevering van GTST hadden de acteurs een felicitatie op social media geplaatst waaruit heel wat op te maken valt. Zo windt Holly Mae Brood er geen doekjes om: ze zijn al bezig met de opnames van seizoen twee.

Nieuwe speler

Dat Sil Selmhorst (Soy Kroon) en Amy Kortenaer (Holly Mae Brood) van de partij zijn is geen enorme verrassing, de soap begon immers vorig jaar met hun verhuizing naar het studentenhuis. De terugkeer van Karim Zouini (Olaf Ait Tami) en Tiffy Koster (Cecilia Adorée) viel ook te verwachten, de personages waren op hun eigen wijze de smaakmakers van de vorige reeks. Het nieuwe gezicht op links is Jan Jaap, gespeeld door Serge Mensink, een klussende barman die soms net iets te bemoeizuchtig is.

Afwezigen

Wat de felicitatievideo vooral opvallend maakt is de afwezigheid van zoveel castleden van het eerste uur. Lucas Sanders (Ferry Doedens) vertrok weer naar Meerdijk, Bobby Ros (Tim Douwsma) stierf halverwege de serie maar het lot van Quinn Streefkerk (Wouter Zweers), Carlijn Ros (Lisa Bos) en Moon Panhuys (Vajèn van den Bosch) laat zich raden. Er zal in ieder geval een nieuwe leader geschoten moeten worden.

Meer over