Met een groot geheim

Cecilia Adorée verlaat GTST

12 april 2019 13:43 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST verliest opnieuw een bekend gezicht: actrice Cecilia Adorée vertrekt komende week uit de serie als haar personage Tiffy Koster kiest voor een leven buiten Meerdijk.

Op Videoland is al te zien hoe Tiffy tot haar veelbewogen besluit komt. 

Zwangerschap

Tiffy's keuze komt op een precair moment. Onlangs stemde ze toe draagmoeder te worden voor Flo en Lucas en werd ze zelfs al geinsemineerd. Met succes, zo blijkt komende week als ze een zwangerschapstest doet die positief uitpakt. Maar Tiffy begint dan te twijfelen over de vraag of ze haar kindje straks nog wel mag zien: Flo en Lucas hebben hele andere plannen voor de kleine. Daarom besluit ze te liegen over de uitslag van de test en in stilte te vertrekken. 

Nieuwe Tijden

Cecilia maakte in 2016 haar soapdebuut in GTST spin-off Nieuwe tijdenDaar leerde ze Lucas kennen toen ze samen in een Utrechts studentenhuis woonden. In die periode ontdekte Tiffy dat haar biologische vader Anton Bouwhuis is. De zoektocht naar haar echte vader bracht Tiffy eind december naar Meerdijk waar de vriendelijke, maar ietwat zweverige studente sindsdien een vriendin voor velen is. 

Tijdelijk afscheid

De makers van GTST kunnen nog niet bevestigen of het gaat om een tijdelijk vertrek. Feit is wel dat Tiffy familiebanden houdt in het soapdorp, zeker als ze over een aantal maanden moeder wordt. 

Meer over