Lars Berenschot is back

Charly Luske keert terug in GTST om Nina te verleiden

1 mei 2022 13:00 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een opvallende onthulling in de GTST maandpromo van mei: Charly Luske keert terug in de serie en weet Nina te verleiden tot een slippertje.

Eerder dit seizoen was Charly Luske al te zien als Lars Berenschot, advocaat en echtgenoot van Mare, een zakenpartner van Nina's man Bing.  

Lars en Nina

Nadat Bing zwichtte voor de verleidelijke Mare besloot Nina dat het tijd was Lars in te lichten over de affaire. Hij reageerde daar gelaten op. De Berenschotjes hebben een open huwelijk en gunnen elkaar uitstapjes. Dit hoort er nu eenmaal bij. De komende maand lopen Lars en Nina elkaar weer tegen het lijf en gaat Nina voor de bijl. 

Tanja Jess

De timing van deze verhaallijn is een tikje pijnlijk gezien de onthullingen die recentelijk naar buiten kwamen over Charly's privéleven. Juicekanaal Roddelpraat wist te melden dat Luske zijn vrouw en GTST-oudgediende, Tanja Jess herhaaldelijk heeft bedrogen. Het stel leeft inmiddels niet meer samen. 

Belasting en baby's

Sowieso belooft het een veelbewogen maand in Meerdijk te worden. Janine en Lynn ontdekken dat huisbaas Agaath een gevaarlijke huisjesmelker is, de Verduyntjes zitten dankzij Steef met tienduizenden euro's belastingschuld (én een nieuwe Julian) en Rik wordt voor het blok gezet als zijn zwangere ex Shanti gewond in het ziekenhuis belandt. 

Meer over