Crossover tussen GTST en Nieuwe Tijden op komst

GTST en Nieuwe tijden beleven binnenkort hun eerste, echte crossover als Lucas (Ferry Doedens) na lang wikken en wegen eindelijk besluit open kaart te spelen.

In de speciale Meerdijk app was woensdag al een voorproefje te zien van de soapreunie. 

"Het gaat helemaal niet goed met me"

In het Utrechse studentenhuis waar Nieuwe tijden zich afspeelt, weet iedereen al geruime tijd dat Lucas (Ferry Doedens) seropositief is. Hij schaamt zich daar echter zo voor dat hij zijn familie nog niets heeft verteld. Wat Janine (Caroline de Bruijn) betreft zit haar zoon nog altijd in de zon op Hawaii met zijn lover Pelle. Met één telefoontje helpt Lucas haar uit die droom. Het is uit met Pelle en het gaat helemaal niet goed met hem.

Terugkeer

Janine spoedt zich uiteraard naar de Domstad om te horen hoe de vork echt in de steel zit. De nasleep van deze onthulling is in Nieuwe tijden te volgen op Videoland, maar het is ongetwijfeld een opmaat naar Ferry's terugkeer in GTST

Crossovers

Het gastoptreden van Caroline de Bruijn is de eerste keer dat een vast castlid van een Nederlandse soapserie dezelfde rol speelt in een ander. Eerder was er al een kleine crossover toen Nina (Marly van der Velden) in Nieuwe tijden via Skype Amy de les las toen ze er achter kwam dat haar halfzus ontwerpen had gestolen. 

Meer over:

Reageren