Weken met mitella

Om deze reden zit Demi in het gips in GTST

22 december 2021 20:43 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Geheel onverwacht loopt personage Demi Verduyn ineens met haar arm in mitella door het beeld in GTST. Het blijkt geen subtiele start van een nieuwe verhaallijn, actrice Noa Zwan heeft een ongeluk gehad met pijnlijke gevolgen.

Een persvoorlichter van Endemol laat desgevraagd aan deze site weten dat de mitella losstaat van de soap. Actrice Noa Zwan heeft haar arm gebroken en zit de komende weken in het gips.

Dansjes

Demi's mitella maakte in de uitzending van woensdag 22 december z'n debuut op televisie. Volgens moeder Saskia Verduyn (Tamara Brinkman) moet de kwetsuur met wat rust binnen een paar weekjes weer verholpen zijn. Tegen die tijd is Zwan zelf ook weer uit het gips. Wel is de verbonden arm een uitdaging voor de actrice die uitgerekend de komende weken fysiek moet uitpakken. Demi zit in een dip en gaat alle ellende van zich afdansen met streetdance filmpjes op internet. Best lastig met één arm. 

Blauw oog

De makers van GTST moeten soms noodgedwongen de verhaallijnen aanpassen op omstandigheden in het leven van de cast. Onlangs liep Sophie Bouquet een blauw oog op dat in de serie verwerkt als een sportongelukje. Dat kwam mooi uit, want Merel voetbalt op hoog niveau. Enkele jaren geleden liep acteur Alkan Çöklü door een valpartij een fikse schaafwond op die ook niet te verdoezelen viel. 

Meer over