Jurist Lars

Deze BN’er duikt straks op in GTST

12 januari 2022 09:23 | soap | Door Jacob-Jan van de Groep

© Feriet Tunc

Goede Tijden, Slechte Tijden verwelkomt binnen afzienbare tijd een nieuwkomer in Meerdijk. En dat is een man die we eigenlijk vooral van het podium kennen.

Niemand minder dan Charly Luske is binnenkort te zien in de langstlopende soapserie van Nederland. De 43-jarige man van Tanja Jess kruipt in de huid van jurist Lars Bereschot, zo is te zien in de aflevering van volgende week dinsdag die nu al op Videoland staat.

Overspel

Lars gaat in op de uitnodiging van Nina Sanders (Marly van der Velden). Hij denkt dat 'ie naar het soapdorp komt om juridisch advies te geven, maar Nina heeft schokkend nieuws voor hem: zijn vrouw Mare gaat vreemd met haar man Bing (Everon Jackson Hooi). Lars is echter niet zo onder de indruk van dit vermeende overspel. Ze hebben een open relatie en hij was volledig op de hoogte.

Stem 

Voor Luske is het zijn debuut in de soapserie en hij lijkt voorlopig nog even te blijven. Luske was eerder wel te zien in Danni Lowinski en in diverse films, vooral als stemacteur. Ook kun je hem kennen van zijn deelnames aan onder anderen De Slimste Mens en The Voice of Holland en niet zo lang geleden zat hij nog in De Alleskunner VIPS.

Meer over