Lynn de Vegter

Dit moet je weten over de nieuwe huishoudster van Ludo en Janine in GTST

16 maart 2022 11:04 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Ludo en Janine zitten al een tijdje zonder hulp in de huishouding, maar daar komt vanaf vanavond definitief verandering in. Actrice Noël van Kleef maakt haar GTST-debuut als de uiterst spontane Lynn de Vegter.

Nadat Daan de arme, welwillende Lydia Edel (Celia van den Boogert) had weggepest stonden Ludo en Janine alleen voor alle klusjes in hun reusachtige landhuis. Hoog tijd voor een nieuwe interieurverzorger. 

Lynn komt binnen

Op Videoland is al te zien hoe Janine tijdens de sollicitatierondes al direct een voorkeur heeft voor de vrolijke, spontane Lynn. Ze heeft de hogere hotelschool gedaan, weet van aanpakken en is een stuk minder stijf dan Ludo's keuze: de betweterige butler Gerben. De beste man vliegt er na een dagje proefdraaien al uit waarna Ludo hoogstpersoonlijk zorgt dat Lynn alsnog aan de slag kan. Ze steelt al direct de show door zo voortreffelijk Italiaans te koken dat zelfs Ludo onder de indruk is. 

Lynn is nerveus

Lynn is in eerste instantie blij dat ze werk heeft, maar al snel is ze als de dood fouten te maken. Ze probeert Ludo en Janine enorm formeel te benaderen, een aanpak die niet echt bij haar past en die haar werkgevers ook wat ongemakkelijk maakt. Het wordt allemaal nog een stuk pijnlijker als Lynn per ongeluk binnen komt vallen als Ludo en Janine op de bank aan het vrijen zijn. Lynn schaamt zich zo erg dat ze direct ontslag wil nemen, maar Janine stelt haar gerust.

Strenge moeder

Het blijkt dat Lynns moeder vroeger ontzettend veeleisend was, ook richting haar huishoudelijke hulpen. Bij de kleinste fout stonden ze al op straat, dus Lynn vreest dat Janine haar ook scherp in de gaten houdt. Uiteraard blijkt dat niet zo te zijn, maar voorlopig heeft Lynn nog moeite te ontspannen rond haar baas. Daarentegen is ze wel weer uitgelaten en spontaan richting Merel en Marwan die ze verrast door ongeremd Rammstein te zingen. 

Spangas

Actrice Noël van Kleef (27) is bij veel kijkers bekend door haar twee seizoenen als de energie en eigenzinnige Maxima Paraat in de jeugdserie Spangas. Voorlopig blijft ze nog wel even te zien in Meerdijk. 

Meer over