Romy is Indra Kalkhoven

Dit moet je weten over Romy Monteiro in GTST

11 maart 2021 09:16 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Romy Monteiro (28) debuteerde deze week in GTST als Indra Kalkhoven. De ex van Richard van Nooten gaat voor opschudding zorgen in Meerdijk. 

Romy's soapdebuut begon bescheiden genoeg: haar personage Indra werkt als serveerster in een eetcafé waar ze voor het eerst oog in oog staat met Linda en Janine. 

Richard van Nooten

Die ontmoeting is geen toeval: Janine heeft grootse plannen met Indra. Samen met Ludo is ze al een tijdje bezig aan een plan om hun zakenrivaal Richard van Nooten (Edwin Jonker) kapot te maken. Indra is de ex van Richard en tien jaar geleden brak ze zijn hart door hun verloving af te breken. 

Billy de Palma

Janine wil Indra weer in het leven van Richard brengen om hem zo van de wijs te brengen dat hij fouten gaat maken. Sowieso zou de oude liefde zijn relatie met Billy de Palma (Lone van Roosendaal) ondermijnen en als zijn schatrijke aanstaande hem dumpt, heeft Van Nooten geen poot meer om op te staan.

Fotomodel

Ludo heeft zijn bedenkingen, maar Janine ziet het helemaal voor zich. Indra was in het verleden fotomodel, maar is onder duistere omstandigheden aan lager wal geraakt. Ze heeft grote schulden en moet nu de kost verdienen in de bediening van een bruine kroeg. Janine weet zeker dat ze Indra met een fikse zak geld aan haar zijde kan krijgen.

Blijvertje

Hoe het Indra ook gaat verlopen, Romy heeft het enorm naar haar zin in de soap. Indra is een gastrol, maar in het AD geeft Monteiro aan dat acteren haar nieuwe passie is geworden. Wat haar betreft is Indra dan ook een blijvertje, al moest ze wel wennen aan de wijze waarop in soaps geacteerd wordt: " In het theater moet de achterste rij je gezichtsuitdrukking kunnen zien. Op tv kunnen ze het kleinste detail uitlichten. Ik moest veel kleiner gaan spelen."

Meer over