Per ongeluk op Instagram

Dorian Bindels onthult castleden GTST seizoen 31

9 juli 2020 08:47 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Er is nog weinig bekend over het komende jubileumseizoen van GTST, maar dankzij acteur Dorian Bindels is nu duidelijk wie komend najaar zeker weten in Meerdijk rondloopt.

Doorgaans zijn GTST-acteurs uiterst voorzichtig met het delen van informatie over de soap, toch gaf Dorian in zijn Instastories onbedoeld eel wat prijs.

Draaischema

Dorian deelde een foto van het draaischema van de soap. Op deze zogenoemde callsheet is te zien hoe laat de productie verwacht dat de acteurs klaar staan voor een draaidag. In het geval van Dorian is dat om 4.15 uur in de ochtend. Verder is te zien dat ook zijn collega's Marly van der Velden, Ferri Somogyi en Bertrie Wierenga vroeg uit de veren moeten. Daarmee is ook bewezen dat hun personages de uitgestelde zomercliff gaan overleven.

Zomercliff

Toen GTST afgelopen maart de opnames moest staken vanwege de coronacrisis, waren de makers een maand verwijderd van de opnames van de zomercliff. Momenteel wordt alweer ruim vijf weken gedraaid, wat betekent dat deze grootschalige verhaallijn er ook opstaat. Dikke kans dus dat Daan, Nina, Bing en Shanti het kunnen navertellen.

Meer over