Even nagenieten

Een kijkje achter de schermen bij de GTST-cliffhanger van seizoen 34

31 mei 2024 10:06 | soap | Door Esther Hut

© RTL

De dag waar veel GTST-fans enerzijds naar uitkijken maar ook tegen op zien was gisteravond aangebroken: de uitzending van de cliffhanger. Maar hoe gaat het eraan toe op de set op zo’n dag? Nola en Naomi geven een inkijkje achter de schermen.

Altijd leuk om te zien.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Vorige week donderdag was de cliffhanger van het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte tijden al te zien op Videoland, maar gisteravond was dan echt de seizoensafsluiter op tv. Waar vorig seizoen het gros van de Meerdijkers betrokken raakte bij een grote kettingbotsing, had dit keer iedereen een eigen, emotionele zomercliff.

Backstagevideo van de cliffhanger

Het was een enorm spannende avond voor veel GTST-fans, want nu is het nog drie maanden wachten voor we kunnen zien hoe alles afloopt. Maar voor nu heeft de serie op Instagram een leuke backstagevideo gedeeld en geven Nola (Noa Jacobus) en Naomi (Jada Blagrove) een kijkje achter de schermen bij de GTST-cliffhanger.

Altijd leuk om te zien hoe het eraan toe gaat op de set. 

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 26 augustus weer te zien bij RTL4. Op donderdag 22 augustus is de eerste aflevering te zien op Videoland.

Meer over