Bij de Verduyntjes thuis

Eerste beelden Wouter Zweers als nieuwe Julian in GTST

10 maart 2022 20:22 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Nog geen week nadat bekend werd dat Cas Jansen zijn rol in GTST noodgedwongen moet doorgeven aan Wouter Zweers zijn de eerste beelden van de 'nieuwe' Julian Verduyn al opgedoken.

Cas Jansen (44) raakte begin maart ernstig gewond bij een fietsongeluk. De acteur is geopereerd aan zijn verwondingen en moet de komende periode in alle rust revalideren. Maar GTST kan niet zo lang zonder Julian Verduyn. Daarom werd in allerijl Wouter Zweers (38) opgetrommeld.

Centrale rol

Zweers had niet veel tijd om zich voor te bereiden op de rol van Julian Verduyn. Sinds het personage terugkeerde in 2019 is hij uitgegroeid tot een centrale figuur in de soap. Julian is niet alleen vader van drie kinderen, hij runt ook de buurtsuper en is tevens goed bevriend met vrijwel alle Meerdijkers. Dit zorgt ervoor dat Wouter niet rustig kon opstarten, hij moest meteen volop aan de bak.  

Nieuwe man

In haar Instagramstories deelt Tamara Brinkman de eerste beelden van Wouter als de nieuwe Julian. Brinkman speelt in de serie Saskia Verduyn en zo te zien klikt het al prima met haar nieuwe man. Volgens de actrice lijken Wouter en Cas behoorlijk op elkaar, ze zouden maar zo broers kunnen zijn wat haar betreft. 

Vanaf half mei maakt Wouter Zweers zijn soapdebuut als Julian Verduyn in GTST.

Meer over