Fans teleurgesteld in RTL na stoppen The Bold classics

11 januari 2018 11:26 | soap | Door Televizier

© CBS

Veel fans zijn teleurgesteld in de keuze van RTL om te stoppen met de afleveringen uit de eerste jaren van The bold and the beautiful. Dat blijkt uit de reacties op Televizier.nl

Sinds 1 januari zendt RTL 8 geen herhalingen van het eerste seizoen van The Bold uit. De zender begon in juni 2017 met het heruitzenden van de eerste afleveringen van de populaire Amerikaanse soapserie onder de naam: The Bold and The Beautiful - The Beginning.

Nieuwe programmering

In eerste instantie zouden er tien afleveringen worden uitgezonden in verband met het dertigjarig bestaan van de serie. Maar het bleek zo aan te slaan dat de zender nog even doorging, uiteindelijk zeven maanden lang. Toch besloot RTL uit het niets om in januari de programmering om te gooien. Vanaf nu is MacCleod’s Daughters te zien op het tijdstip.

Reactie RTL

En dat tot teleurstelling van veel fans, want de serie zat middenin een spannende rechtszaak. Nu weten de kijkers niet hoe die afloopt. RTL reageert via de Telegraaf op de klachten. “Het verhaal loopt constant door, dus een goed moment om ermee te stoppen was er sowieso niet”, zegt een woordvoerder.

Hopelijk wordt het ooit duidelijk hoe de rechtszaak afloopt.

Meer over