In Goede Tijden Zomer Tijden

Ferry Doedens onthult nieuwe GTST romance

19 juni 2020 12:06 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De relatie tussen Lucas en Tiffy raakt komend seizoen in zwaar weer bij GTST, zo kon acteur Ferry Doedens al onthullen in Goede tijden, zomer tijden.

Ferry was samen met ex-soapie Fajah Lourens te gast in het zomerse praatprogramma van Froukje de Both

Tiffy versus Lucas

Uiteraard wilde Froukje weten wat Ferry's personage Lucas Sanders te wachen staat in het 31e seizoen. Hij kon onthullen dat zijn relatie met Tiffy (Cecilia Adorée) onder druk komt te staan. Vorig seizoen bezegelden ze hun platonische liefde met een samenlevingscontract, maar de twee gaan botsen.

Liefdesdriehoek

Reden is een tot nu toe nog onbekende derde speler die zich tussen het stel inwurmt. Tiffy valt als een blok voor die persoon, wat op zich geen probleem is ware het niet dat Lucas jaloers wordt. Dit gedrag zagen we al eerder toen Tiffy op haar 'huwelijksdag' een slippertje had met Lucas' vader Stefano (Bas Muijs).

Michiel Huisman

Ferry kon verder nog melden dat hij alle scripts gelezen had en dat er heel veel toffe dingen staan te gebeuren na de zomer. Ook was Froukje benieuwd met welke acteur hij in de serie een romance zou willen beleven. Na lang nadenken was Doedens eruit: hij koos voor een vurige romance met Michiel Huisman

GTST keert terug op maandag 31 augustus.

 

Meer over