Ferry Doedens voor kerst terug in GTST

Ferry Doedens keert eind december terug als Lucas Sanders in GTST. Dat vertelde de acteur in het 538-radioprogramma van Coen & Sander.

"Ik ben alweer een aantal weken aan het draaien en binnenkort ben ik weer te zien, zo zei Ferry Doedens. Daarna bevestigde hij dat zijn comeback in Meerdijk nog voor kerst zal plaatsvinden. Dat is helaas net iets te laat voor de modeshow van zus Nina Sanders.

Warm bad

Ferry wilde verder niets kwijt over de komende verhaallijn in GTST: "Ik mag er niets over zeggen: de fans moeten gewoon blijven kijken om er achter te komen. Maar het voelt als een warm bad."

Gezond

Volgens de acteur is er geen enkel gevaar dat hij weer zal vervallen in oude fouten, zoals de cokeverslaving waardoor hij vorig jaar werd ontslagen uit de soap. Ferry Doedens is een nieuw mens geworden. "Ik sport veel, ik slaap veel en ik eet heel gezond. Mijn vriend is ook mijn personal trainer, dus die houdt daar streng toezicht op. Al slipt er af en toe wel natuurlijk wel een hamburgertje tussendoor, daar doet hij niets aan."

Meer over:

Reageren