Sjors hartje Amir

GTST-acteurs Alkan en Melissa zijn verliefd

In GTST draaien hun personages om elkaar heen, maar zodra de camera's uit zijn hebben Alkan Çöklü en Melissa Drost elkaar helemaal gevonden. Het kersverse paar deelde hun eerste liefdeskiekje online.

Op Instagram postte acteur Alkan Çöklü (23) de volgende afbeelding met de veelzeggende tekst "Wij zijn samen! Verliefd op haar".

Amir en Sjors

Voor fans van GTST kwam het liefdesnieuws als een blije verrassing en het regende dan ook al snel gelukswensen. De vonk lijkt te zijn overgesprongen op de set, hun personages Sjors Langeveld en Amir Nazar koesteren al maanden heimelijke gevoelens voor elkaar. In de soap gooit Amirs vrouw Farah roet in het eten, maar daar hebben Alkan en Melissa geen last van. 

Bevestiging

Een woordvoerster van EndemolShine bevestigt desgevraagd aan Televizier dat de Instagrampost geen grapje van Alkan is en dat de twee elkaar daadwerkelijk gevonden hebben. Melissa (32) heeft een dochtertje uit een eerdere relatie. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala van 2017 poseerde het paar ook al saampjes op de rode loper.

Meer over:

Reageren