In Lapland

GTST deelt ijzige eerste beelden jubileumaflevering

15 maart 2019 11:46 | soap | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
GTST viert begin april het behalen van 6000 aflevering met een minifilm die grotendeels in Lapland speelt. De makers hebben de eerste beelden vrijgegeven van deze bijzondere mijlpaal.

Op de social mediakanalen van RTL doken de eerste persbeelden op waarin te zien is wie de kou in Lapland gaan trotseren.

Vrijgezellenfeest

Amir (Alkan Çöklü) gaat trouwen, maar zijn vrienden verrassen hem eerst nog met een ruig vrijgezellenfeest in Lapland waar ze als mannen onder elkaar allerlei stoere dingen gaan doen. Naast beste vriend Bing zijn ook Rik, Rover, Anton en Daan van de partij. Geheel voor de gelegenheid draagt de aanstaande bruidegom een ietwat lullige outfit. 

Sarah Chronis in GTST

In Lapland zijn de heren aangenaam verrast als ze hun gids leren kennen: Romy Dublois, gespeeld door Sarah Chronis. Zowel voor als achter de schermen klikte het behoorlijk tussen Romy en de Meerdijkers die haar letterlijk en figuurlijk op handen droegen. 

Bibberen in Lapland

De opnames van de minifilm vonden in januari plaats, waardoor het geregeld meer dan 30 graden vroor. Koukleumen was dan ook aan de orde van de dag, zeker omdat de acteurs zo herkenbaar mogelijk in beeld moeten komen. Koude neuzen waren onvermijdelijk, al deed Alkan zijn best om warm te blijven.

Op haar beurt was ook Sarah druk om op temperatuur te blijven en zocht daarom de stralende warmte van Everon Jackson Hooi (en een wollig dierenvel) op.

De kou lijkt Joep Sertons niet direct te deren.

De 6000e GTST is op vrijdag 5 april te zien om 20.00 uur bij RTL 4, de aflevering is al een week eerder te bekijken via Videoland.

Meer over