Samenwerking RTL Boulevard

GTST-fans worden beloond met 'Goede Tijden, Zomer Tijden'

28 mei 2020 21:34 | soap | Door Daisy Heyer

© Feriet Tunc
Fans van Goede Tijden Slechte Tijden kunnen opgelucht ademhalen. Hoewel de allerlaatste aflevering van het programma net geweest is, betekent dat namelijk niet dat we de zomer GTST-loos door moeten: de soap gaat een samenwerking met RTL Boulevard aan onder de naam Goede Tijden, Zomer Tijden. 

De samenwerking met RTL Boulevard is speciaal. Vanaf 5 juni kun je bij zowel RTL Boulevard, als op GTST.nl en Videoland kijken naar Goede Tijden, Zomer Tijden. In het programma ontvang presentatrice Froukje de Both elke week een van de acteurs van de cast die nu in de serie speelt, en iemand die vroeger in de soap speelde.

RTL Boulevard maakte bekend dat onder andere Marly van der Velden, Fajah Lourens, Ferry Doedens,  Inge Ipenburg, Dorian Bindels en Jim Geduld te gast zijn in de show. 

30 jaar legendarische scènes

Tijdens het programma worden er onder andere scènes die we ons allemaal wel kunnen herinneren van de afgelopen 30 jaar GTST besproken. Ook wordt er flink gespeculeerd over wat de personages die nu in de soap spelen in het nieuwe seizoen gaan meemaken, dus pas op: hier wordt wellicht gespoilerd! De acteurs worden verder aan de tand gevoeld over hun 'echte' leven. 

De fans van GTST moeten het een flinke tijd zonder hun favoriete soap doen: de serie is pas vanaf 31 augustus weer van maandag tot en met donderdag te zien op het vaste tijdstip 20.00 uur op RTL 4. 

 

Meer over