Ondergeschoven kindje

GTST geeft personage Steef grotere verhaallijn

9 september 2021 10:09 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Acteur Tommy van Lent moet aan de bak in Meerdijk. Dit seizoen krijgt zijn personage Steef Verduyn een grotere verhaallijn.

In GTST De Podcast onthullen Tommy's soapmoeder en zus Tamara Brinkman en Noa Zwan dat hij meer te doen krijgt.

Beperkt

Van Lent (16) beleefde eind 2019 zijn soapdebuut samen met de rest van de familie Verduyn. Maar in tegenstelling tot vader en moeder Saskia en Julian en zijn zussen Merel en Demi bleef de bijdrage van Steef tot nu toe beperk tot een paar zinnetjes en wat gekibbel als alle Verduyntjes bij elkaar zijn.

Gameverslaving

Waar Merel bijvoorbeeld de eerste maanden alle aandacht opeiste vanwege haar heftige pestverleden, ging de focus afgelopen seizoen vrijwel volledig naar Demi en haar ongewenste tienerzwangerschap. Het meest opmerkelijke aan Steef is dat hij de aandacht van zijn ouders mist en zijn obsessieve passie voor gaming die even een verslaving dreigde te worden. 

Meidengek

Wat de verhaallijn van Steef precies gaat worden lieten Tamara en Noa nog niet los. Het ligt voor de hand dat Steef een romantisch lijntje krijgt: vorig seizoen bleek hij al in de smaak te vallen bij de klasgenoten van Demi en Julian had al eens een moeilijk gesprek met zijn zoon over bloemetjes, bijtjes en het verschil tussen internetporno en seks. 

Meer over