Politie staakt onderzoek

GTST hint naar overlijden Nina in zomercliff

De GTST zomercliff mondt mogelijk uit in een bittere pil voor de familie Sanders. In een teaser voor seizoen 29 krijgt Janine somber nieuws over het onderzoek naar haar verdwenen dochter.

Nina (Marly van der Velden) werd in de cliffhangerweek ontvoerd door haar doorgedraaide assistente Loes de Haan (Beaudil Elzenga). Sindsdien zijn Ludo en Janine naar haar op zoek, maar die zoektocht lijkt op niets uit te lopen.

Kofferbak

Tijdens de cliffhanger aflevering werd duidelijk dat Nina door Loes was opgesloten in de kofferbak van een autowrak dat op het punt stond geplet te worden. Zelf kan ze zich niet bevrijden en van Loes hoeft ze ook geen hulp te verwachten: haar liefdesrivale viel zelf na een gevecht met Aysen haar ogenschijnlijke dood tegemoet.

"Geen prioriteit"

In de cliffhanger werd al duidelijk dat er één dodelijk slachtoffer ging vallen. Nu voeren de makers van GTST de spanning op door een korte teaser van het nieuwe seizoen vrij te geven. Janine krijgt een belletje van de politie met de mededeling dat de zoektocht naar Nina Sanders "geen prioriteit meer heeft". Dat doet het ergste vermoeden. Zouden Nina en haar ongeboren kindje inderdaad geplet zijn? 

 

WAT? Het onderzoek naar #Nina stopt... 😱 #GTST #seizoen29 #spannend

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Geen paniek, dit blijft Meerdijk... de kans dat Nina enkele seconden stralend komt binnengestapt is altijd aanwezig. Vanaf maandag 3 september volgen de antwoorden.

Lees ook: Maar, er komen wel érg veel nieuwe gezichten in GTST.

Meer over:

Reageren