Spoilers!

GTST hint naar Shanti's schokkende familiebanden

26 maart 2019 15:16 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Er blijkt een goede reden te zijn waarom Shanti Vening zwijgt over haar verleden. Ze blijkt intieme banden te hebben met een van Meerdijks grootste soapschurken.

Sinds actrice Bertrie Wieringa begin januari opdook als Shanti is er opvallend weinig bekend gemaakt over het verleden van de vrolijke nagelstyliste. Daar komt vanaf maandag 1 april verandering in als Shanti oog in oog staat met een oude bekende.

Billy de Palma

Shanti komt nietsvermoedend De Rozenboom in waar ze van een afstandje Billy de Palma (Lone van Roosendaal) aan de bar ziet zitten. Ze verstijft van schrik en maakt zich angstig uit de voeten voordat de geharde drugscrimineel haar aanwezigheid kan opmerken. Eenmaal thuis is Shanti dusdanig overstuur dat ze niemand wil zien, laat staan dat ze al durft te zeggen wat ze heeft meegemaakt met Billy.

Moeder en dochter

Fans speculeren al dat Shanti de dochter is van Billy. Dat is niet geheel ondenkbaar gezien de informatie die Shanti over haar moeder heeft losgelaten. Ze omschreef haar als een harde werker die het nut van school niet in zag: of je bent slim geboren of je moet keihard werken. Door die filosofie heeft Shanti een leerachterstand opgelopen en is ze nog altijd laaggeletterd.

Happy Peppy Fries

Shanti gaf onlangs toe aan haar minnaar Anton dat ze haar moeder al jaren amper heeft gezien omdat ze druk was met hele andere zaken. In de afgelopen jaren bouwde Billy met haar gezonde boerenverstand eigenhandig een eenvoudige cafetaria uit tot Happy Peppy Fries, een snackbarketen met bezorgdienst die ze gebruikte om drugs te verkopen. Door toedoen van Ludo raakte ze alles kwijt, maar inmiddels is de gehaaide zakenvrouw terug om Ludo voor zich te winnen. En weigeren is geen optie.

De saga tussen Shanti en Billy is vanaf maandag 1 april te volgen in GTST.

Meer over