'Vreselijke scènes'

GTST-kijkers niet te spreken over open relatie Bing en Nina

13 februari 2022 09:45 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De open relatie van Bing en Nina schiet heel wat GTST-kijkers in het verkeerde keelgat. De verhaallijn zou volgens hen absoluut niet passen in de soapserie.

Eerlijk is eerlijk: een open relatie is een primeur voor de soap waar alles draait om liefde, trouw en verraad. Met toestemming van je partner het bed delen met anderen zorgt niet direct voor de intriges waar een serie als GTST om bekend staat.

Impuls

Toch kan het openbreken van een relatie volgens Bing (Everon Hooi) juist voor een nieuwe impuls zorgen. Nadat hij een slippertje heeft gehad met Mare, een vrouw met een open huwelijk, bevalt dit idee hem zo goed dat hij na lang zeuren en aandringen Nina (Marly van der Velden) weet te overtuigen het in ieder geval eens te proberen. 

Chris

Nina denkt dat haar man daar veel te jaloers voor is, maar hij krabbelt niet terug als ze openlijk begint te flirten met anderen. Bij dokter Roman vangt ze bot, maar ze heeft al snel beet bij de charmante Chris die totaal niet blij is als blijkt dat Nina gewoon getrouwd is met kinderen.

Ophef

Ondanks dit pijnlijke incident vinden Nina en Bing het zo prettig en spannend dat ze experiment als geslaagd bestempelen. Vanaf nu mogen ze van elkaar met anderen spelen. Twitterende kijkers denken daar anders over, zo regent het al weken klaagtweets over deze verhaallijn.

Date night

Ook op de doorgaans overwegend positieve Instagrampagina van GTST kon een post over Nina's date met Chris op een stortvloed aan onvrede rekenen: "Die open relatie daar moeten jullie mee stoppen veel kijkers haken af", "Die verhaallijn van Nina en Bing slaat wel echt compleet de plank mis", "Stop alsjeblieft met die verhaallijn van Bing en Nina. En dat vreselijke muziekje eronder als ze er over praten mag ook geskipt worden", "de verhaallijn van Nina en Bing heeft geen meerwaarde,vind het zelfs om te kotsen". 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Meer over