Minstens tot mei in Meerdijk

Billy de Palma blijkt blijvertje in uitgelekte GTST-scripts

21 Januari 2021 09:56 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST-fans kunnen zich nog zeker tot en met mei verheugen op soapbitch Billy de Palma. Actrice Lone van Roosendaal is nog altijd te zien in de serie, zo blijkt uit een verzameling uitgelekte scripts.

GTST houdt altijd in het midden hoe lang acteurs te zien zijn in 's lands populairste soap, maar dankzij Tamara Brinkman is al duidelijk dat sommige rollen voorlopig nog niet zijn uitgespeeld.

Postvakje

Brinkman houdt haar Instagramvolgers graag op de hoogte van wat er gebeurt in haar leven, zo ook tijdens haar werk voor GTST waar ze sinds begin vorig jaar te zien is als Saskia Verduyn. Na een vakantie van vijf weken keerde Tamara terug op de set. Daar deelde ze een kiekje van de postvakjes waar de cast hun scripts in kunnen vinden. Tamara's bakje zat na al die weken vrij behoorlijk vol, maar wat ook opviel is dat haar collega's ook nog voldoende werk hebben. Everon Jackson Hooi, Erik de Vogel én Lone van Roosendaal hebben goedgevulde vakjes.

Blijvertje

Voor de start van dit seizoen werd bekend dat Lone van Roosendaal opnieuw haar rentree zou maken in de serie. Het was niet duidelijk hoe lang haar comeback zou duren, maar inmiddels is duidelijk dat Billy ditmaal een blijvertje is. Naast haar contact met dochter Shanti en rivaliteit met Ludo lijkt Billy ook gevoelens te ontwikkelen voor Richard van Nooten. Ook geeft ze steeds meer Meerdijkers (on)gewenst advies.

Meer over