GTST-mannen uit de kleren voor smakelijke verleidingsact

23 maart 2017 13:30 | soap | Door Televizier

© Screenshot Videoland

Menig GTST-acteur is wekelijks heel wat uren in de sportschool te vinden. Volgende week krijgen de soapies de kans het resultaat van al dat harde werk te tonen.

Op Videoland is al te zien hoe de vork in de steel zit, wie nog niets wilt weten over de verhaallijn van volgende week kan nu nog stoppen met lezen.

Verzoeningspoging

De lekkere lijven worden in de strijd gegooid om Job (Jord Knotter) weer te verzoenen met Anna (Barbara Sloesen) die haar ex wel kan schieten nadat hij sterallures kreeg vanwege zijn succes als vlogkok en haar dumpte. Maar niet alleen is hun relatie voorbij, Job kookt ook niet meer voor Anna's hippe conceptstore CS. Zonder Jobs' rozemarijn pesto blijven veel klanten weg. Logisch dus dat de verzoeningspoging met eten te maken heeft.

Lekkere hapjes

In de aflevering die volgende week donderdag te zien is, organiseert Job anoniem een exclusief evenement bij CS, waar tot verrassing van Anna zo'n beetje half mannelijk Meerdijk onder de 40 jaar binnenstormt zonder kleren maar mét lekkere hapjes. Naast Job zelf is Lucas (Ferry Doedens) van de partij...

Afbeelding

En ook Bing (Everon Jackson Hooi) trekt de stoute schoenen aan en z'n kleren uit. Doorgaans is hij serieus en superzakelijk, maar de meer dan brede Bing heeft alles over voor zijn vrouw Nina (Marly van der Velden) die mede-eigenaar van CS is. Dan is cocktails serveren met een leren schortje het minste wat je kunt doen.

Afbeelding

Goedzak Noud (Ruud Feltkamp) is overal wel voor te porren en door een slimme list van Kimberly gaat ook Rover (Buddy Vedder) bloot met een bord zalmhapjes. 

Afbeelding

Uiteindelijk wordt Lucas verrast door zijn vriendje Felix (Urvin Monte) die zo te zien niet voor niets de rol van personal trainer speelt. En zo is er voor iedereen wat wils.

Afbeelding

Of het gebaar genoeg is om Job en Anna weer samen te brengen is nog de vraag. Maar hoe het ook afloopt, gelukkig hebben we de foto's nog...

Lees ook: Meerdijk heeft nóg meer zinderende soap hunks in de aanbieding

Meer over