Lees snel meer!

GTST Spoilers - Maandag 20 t/m donderdag 23 mei 2024

14 mei 2024 07:00 | soap | Door Judith Regeling

© YouTube still (@GTST)
Het einde van het 34ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden nadert, maar wat zal er nog allemaal gebeuren vóór de cliffhanger? Ontdek het hieronder in de spoilers van maandag 20 t/m donderdag 23 mei 2024.

Liever weten wat er deze week nog allemaal op tv gebeurt?

Lees ook: Komende week in GTST: Lovende liefdadigheid en de eensgezinde eerste keer

Maandag 20 mei 2024

Als Ludo van Lopez hoort dat Shanti nog steeds met Richard werkt, besluit hij een extra zet te doen. Janine maakt zich zorgen om Yvonne. Merel en Ludo proberen haar ervan te overtuigen dat ze ook aan haar eigen veiligheid moet denken. Nina probeert wanhopig door de weerstand van haar kinderen heen te breken als Bing nog steeds weigert om weer thuis te komen wonen.

Dinsdag 21 mei 2024

Naomi probeert Steef over te halen het uit te praten met Julian. Als Bing verhaal komt halen over het terugdraaien van de lening, vindt Nina dat hij blij mag zijn dat ze hem niet verraden heeft. Nola vindt het verschrikkelijk dat Bing en Nina nog steeds ruzie hebben, daarom gaat ze alleen naar haar afspraak.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 22 mei 2024

Merel en Elisa nemen Steef het ontslag kwalijk. Hierdoor maken ze het voor Julian alleen maar moeilijker. Shanti eist dat Richard zich voorlopig op de achtergrond houdt. Marwan krijgt van Merel niet de kans te blijven hangen in zijn liefdesverdriet. Ze gaan samen op pad en stuiten op een onverwachte verrassing.

Donderdag 23 mei 2024

Laura geniet van haar zelfstandigheid en heeft niet door dat Janine en Linda haar in de gaten houden. Bing neemt Julian in vertrouwen over Nola en het feit dat hij en Nina in een crisis zitten. Nina neemt op haar beurt Stefano in vertrouwen. Henk doet zijn best om te genieten van de afwezigheid van Laura. Shanti vindt het verschrikkelijk dat Richard haar zo in de tang heeft.

Goede Tijden, Slechte Tijden is nog tot 30 mei van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over