In Goede Tijden Zomer Tijden

GTST-ster Bertrie Wierenga onthult zwangerschapsobsessie

7 augustus 2020 09:47 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot Videoland
Actrice Bertrie Wierenga is bijzonder openhartig over de kinderwens van haar personage Shanti in de nieuwe editie van Goede tijden zomer tijden.

Bertrie schuift samen met oud-castlid Bas Muijs aan om met Froukje de Both terug te kijken en vooruit te blikken.

Wensmoeder

Froukje wilde uiteraard van Wierenga weten wat Shanti komend seizoen te wachten staat. De actrice kon vertellen dat Shanti's wens om moeder te worden obsessieve vormen gaat aannemen. Sinds ze een relatie heeft met Rik (Ferri Somogyi) wil Shanti dolgraag een kindje. Maar na haar vorige miskraam vreest ze dat er misschien iets niet goed zit. Die angst werd bewaarheid toen Shanti vlak voor de seizoensfinale wederom ongesteld werd na een aantal weken overtijd te zijn geweest. 

Obsessie

Shanti vertoonde vorig seizoen al licht manische trekjes als het aankwam op kinderen en zwanger raken. Ze kreeg spontaan last van nesteldrang en eiste dat Rik hun hele flat babyproof maakte en zette hem ook nog eens op een streng dieet van groente, fruit en sapjes om de kans op een bevruchting optimaal te maken. Inmiddels is duidelijk dat het 'probleem' niet bij Rik ligt, waardoor ze de druk extra voelt. 

GTST is vanaf maandag 31 augustus weer te zien van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over