Hulp van dramacoach

GTST-ster Marly van der Velden worstelt met heftige verhaallijn Nina Sanders

6 maart 2020 17:09 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Marly van der Velden (32) speelt sinds 2005 de rol van Nina in GTST, maar zelfs na vijftien jaar heeft de actrice moeite haar soappersonage te doorgronden. Zeker haar meest recente verhaallijn zorgde voor uitdagingen.

Marly deed deze ontboezeming in de Instastories van GTST.

Overspel

Soapfans hadden kijkersvragen ingestuurd die Marly uiterst openhartig beantwoordde. Zo gaf ze onder meer toe in niets op Nina te lijken, zelfs hun kledingstijl komen zelden overeen. Daardoor is het vaak moeilijk om volledig te begrijpen waarom de verwende modeontwerpster doet wat ze doet. Doorgaans gaat dat Marly prima af, maar dit seizoen heeft ze moeite met de verhaallijn waarin Nina verliefd wordt op Daan en wekenlang overspel pleegt. 

Coaching

In de serie speelde Nina al die tijd mooi weer, iets waar Marly met haar verstand niet bij kon. Voor het eerst had ze hulp nodig om Nina te begrijpen en die kreeg ze van de GTST dramacoach. Samen brachten ze in kaart hoe Nina het voor zichzelf kon rijmen om vrolijk te doen tegen Bing als ze net bij Daan vandaan kwam. Pas toen kon Marly het overtuigend spelen.

Meer over