In promofilmpje

GTST verklapt vroegtijdig nieuw decor De Rozenboom

18 september 2022 08:53 | soap | Door Jef Willemsen

De makers van GTST kondigden afgelopen zomer aan dat De Rozenboom een make-over krijgt. Door een promo-filmpje voor social media lijkt het eindresultaat van de restyling al vroegtijdig uitgelekt.

Tijdens de zomerstop van de soap werd in GTST: De podcast wekelijks een spoiler gedeeld voor het nieuwe seizoen. Eén daarvan was een complete restyling van de Rozenboom set. Het hotel-restaurant zou er heel anders uit gaan zien, dankzij een Instagram story konden oplettende kijkers al een glimps opvangen.

Televizier-Ster Impact

GTST maakt dit jaar kans op de Televizier-Ster Impact voor de spraakmakende verhaallijn rond dokter Roman van Loon (Kiefer Zwart), de psychopathische huisarts met stalkertrekjes die zijn verkrachting van Saskia (Tamara Brinkman) uiteindelijk met de dood moest bekopen. Ter promotie van de verkiezing keerde Kiefer speciaal terug naar de sets om wat filmpjes op te nemen met Tamara.

Decor

In één van die filmpjes is het stel al feestend en proostend te zien in een nog onbekend decor. Het oogt als een chique bar, zou dat dan De Rozenboom nieuwe stijl zijn? Het heeft er alle schijn van: in de podcast werd al onthuld dat het etablissement binnenkort wordt uitgebreid met een lobby, een lift én een bargedeelte. Op het eerste oog blijft na de restyling de klassieke uitstraling van de zaak behouden: het behang is nieuw, maar ingetogen en ook de houten visgraatvloer is helemaal nieuw. 

gtst
gtst

Het verschil met de huidige set is sowieso duidelijk merkbaar.

gtst
gtst

Gouden Televizier-Ring Gala

Mogelijk heeft de promo-campagne geholpen: GTST is inmiddels officieel genomineerd voor de allereerste Televizier-Ster Impact. Of de soapies de prijs pakken blijkt op donderdag 6 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. 

Meer over