Verhaallijn met Ludo...

GTST voorlopig verzekerd van Daan en Mark

Dorian Bindels en Tim Immers zijn nog zeker tot het voorjaar van 2019 te zien in GTST. Dit blijkt uit opgedoken backstagebeelden van recente opnames. 

Dorian, die rechercheur Daan Stern speelt, postte op Instagram een kiekje van avondopnames voor de serie waarin hij poseert met zowel Tim Immers als Erik "Ludo" de Vogel. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#Repost ・・・ Avond opnames GTST! “Lekker buitenspelen” met de mannen.. #gtst #mark #ludo #daan #BO #klokjerond

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

Euthanasie

De aanwezigheid van Tim op de set zou betekenen dat zijn personage Mark de Moor zelfs na de aanstaande euthanasie van zijn dementerende vrouw Marieke (Lidewij Mahler) een reden heeft om in Meerdijk te blijven. Mogelijk krijgen zijn vele slippertjes en buitenechtelijke affaires nog een staartje. Het kan ook zijn dat hij blijft om als kunstenaar zijn schulden aan Bing en Ludo af te betalen. 

Huwelijk

De aanwezigheid van Dorian Bindels is niet geheel verrassend. Daan Stern maakte pas begin dit seizoen zijn opwachting, maar is in een korte tijd een centraal personage in de soap geworden. Niet alleen vanwege zijn geplande schijnhuwelijk met Zoe Xander (Anouk Maas), zijn haat-liefde relatie met Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) en zijn algemene politiewerk.

De komende weken blijkt ook dat er een bloedband is tussen de familie Stern en Maria de Jong (Joke Bruijs), de moeder van Daans aartsrivaal Rik de Jong. 

Meer over:

Reageren