Vol spoilers

GTST vult zomerstop met nieuwe podcastreeks

18 juni 2022 10:22 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot Instagram
Nu de zomercliffhanger met rasse schreden nadert hebben de makers van GTST iets nieuws om de kijkers de soaploze zomer door te helpen: een vers seizoen van de GTST podcast.

Castleden als Noa Zwan, Noel van Kleef en Cas Jansen (foto) kondigden het tweede seizoen van GTST de podcast aan via Instagram. 

Backstage juice

De podcast begon vorig seizoen als een experiment: wekelijks sprak één van de acteurs met een crewlid over het reilen en zeilen achter de schermen en werden er herinneringen opgehaald, was er backstage juice en een wekelijks kleedkamergeheim. In de negende en laatste aflevering was het actrice Noa Zwan die met haar soapmoeder Tamara Brinkman de reeks afsloot. Hoe de podcast dit seizoen wordt ingevuld is de vraag.

Spoilers

Wel is duidelijk dat er ditmaal extra veel aandacht is voor spoilers over het aankomende seizoen van de soapserie. Er valt ook voldoende te bespreken, de zomercliffhanger belooft een heleboel zaken op z'n kop te gaan zetten. Van het lot van Shanti en haar baby tot de vraag of de relatie tussen Bing en Nina het gaat redden om nog maar te zwijgen over de onzekere toekomst die Laura tegemoet gaat.

GTST de podcast start vrijdag 8 juli, een dag na de zomercliffhanger, en is te downloaden via de bekende podcast apps.

Meer over