Same met Jojo

Hamza Othman onthult voorwaarden GTST comeback

28 juni 2022 18:31 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Hamza Othman verliet eerder dit seizoen GTST. Nu de makers oudgedienden als Babette van Veen en Bas Muijs terug laten keren verklapt de 23-jarige acteur wat er moet gebeuren om hem terug te krijgen naar het soapdorp.

Hamza Othman kwam vlak voor de zomerstop van 2020 in de serie als Ilyas El Amrani, de slimme en gedreven manager van de buurtsuper. Ilyas viel als een blok voor Jojo (Stephanie van Eer) en leek een lang en gelukkig leven tegemoet te gaan in de serie.

Toneelschool

Hamza werd echter aangenomen aan de Toneelschool Maastricht, waardoor zijn rol in GTST noodgedwongen ophield. Tijdens de zomercliff van 2021 raakte hij levensgevaarlijk gewond en liep hij fiks geheugenverlies op. Uiteindelijk vertrok Ilyas met zijn liefje Jojo naar familie in Marokko om daar aan te sterken. Zo is er altijd nog ruimte om terug te keren. 

Comeback

Othman krijgt nog altijd de vraag wanneer hij weer zijn opwachting maakt in de serie. Maar Hamza heeft net met succes zijn propedeuse gehaald en heeft nog drie studiejaren voor de boeg. Toch is hij niet te beroerd om in een vraaggesprek met MFM Brabant dj Ferdy van Gils te vertellen hoe hij zijn comeback voor zich ziet.

Bad guy

Met zijn bekende, brede glimlach en een flinke knipoog verklaart Hamza dat hij alleen terug wil in GTST als hij een bad guy mag spelen "met drie kids én Jojo!". Dat kan dus nog wel even duren.

Meer over