Hugo Metsers III keert terug in GTST

28 oktober 2016 16:35 | soap | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Ferry Doedens is niet de enige Sanders die terugkeert naar Meerdijk. Binnenkort maakt GTST-oudgediende Hugo Metsers III zijn opwachting in de serie. 

Bij soapfans is Hugo natuurlijk beter bekend als Marcus, de jongere en niet al te slimmme broer van Ludo Sanders (Erik de Vogel). Metsers speelde de rol tussen 2001 en 2003, maar liet zichzelf uiteindelijk uit de serie schrijven met de belofte dat hij best nog eens terug kon keren.  

Kimberly

In de serie vertrok Marcus naar de Verenigde Staten omdat zijn ex Cyrille zich daar had gevestigd met hun jonge dochtertje Kimberly. Maar kleine meisjes worden groot, de Meerdijk app liet al zien dat een mysterieuze, blonde teenager contact zocht met de Sanders clan. Ze heeft problemen en waar kun je dan beter zijn dan bij familie?

Afbeelding

 Maddie Everest

Vrijdag kreeg Kimberly in de app telefoon van haar vader, die een wel heel bekende stem had volgens fans. Binnenkort loopt Marcus het leven van Ludo weer binnen, die sowieso al genoeg te stellen heeft met zijn nieuwe liefde Malena. Zij werkt echter voor Maddie Everest, een schuilnaam voor Ludo's aartsvijand Martine Hafkamp die ook nog eens Maxime Sanders naar Frankrijk lokte met een expositie. Past de terugkeer van Marcus in Maddie's meesterplan?

Meer over