Inge Ipenburg keert terug in GTST om meer theaterwerk te krijgen

9 december 2016 14:25 | soap | Door Televizier

© RTL Nederland

Inge Ipenburg keert terug in GTST in de hoop dat Martine Hafkamp haar meer werk in het theater op kan leveren. Volgens Ipenburg is bekendheid tegenwoordig cruciaal bij castings.

In een interview met het AD licht Ipenburg haar comeback toe. Het besluit terug te keren in de soap waarmee ze bekend werd is opmerkelijk, omdat Inge jarenlang met klem ontkende ooit nog in de huid van Martine te kruipen.

Mogelijkheden

De belangrijkste reden voor Ipenburg om toch weer naar Meerdijk te komen is eenvoudigweg werk: "Ik ben bij Kemna casting langs geweest en die vertelde dat er in de media- en theaterwereld de afgelopen jaren een flinke verandering heeft plaatsgevonden. Het gaat niet meer om wat je kan, maar hoe bekend je bent. Ze vertelden mij dat als ik Martine Hafkamp weer ga doen dat er veel meer mogelijkheden zijn in het theater."

Liegen

Inge moest maanden haar mond houden, toen ze donderdag eindelijk van het pontje stapte tijdens het persmoment viel er een last van haar af: ",Ik heb vooral spijt dat ik er zo van genoot om te liegen. Ik verwijderde zelfs iedereen van mijn Facebook die over Martine begon. Ik kan heel goed liegen, weten jullie nu. Hoe lang ik blijf? Het kan voor een lange tijd zijn, maar ook voor een héle lange tijd."

Lees ook: Martine Hafkamp weer te zien vanaf maart 2017 

Meer over