Jette van der Meij naar Nieuwe Tijden

19 januari 2018 15:16 | soap | Door Televizier

© Screenshot Videoland

Jette van der Meij maakt haar opwachting als Laura Selmhorst in het derde seizoen van Nieuwe tijden. Ze verruilt Meerdijk voor Utrecht omdat ze zich zorgen maakt om zoon Sil.

Sil (Soy Kroon) raakte zwaargewond in de cliffhanger van het tweede seizoen van de GTST spinoff en lag weken in het ziekenhuis zonder zijn moeder daar iets van te vertellen.

Hysterisch

Door toedoen van Amy (Holly Brood) komt Laura er toch achter en is een crossover tussen GTST en Nieuwe tijden een feit. Op Videoland is al te zien hoe Laura hoogstpersoonlijk verhaal komt halen en dat loopt uiteraard weer flink uit de hand. Sil vindt dat zijn moeder maar hysterisch doet.

Mishandeling

Laura's timing is niet zo super: Sil wordt beschuldigd van mishandeling en door die valse aantijgingen dreigt de al eens voor moord veroordeelde tiener de controle over zichzelf te verliezen. Dat zijn moeder ineens voor hem staat helpt niet echt mee. Gelukkig voor Sil en de fans van Laura in GTST keert de Meerdijkse moederkloek aan het eind van de aflevering weer terug naar het soapdorp.

Lees ook: Laura heeft sindskort voldoende vrije tijd.

Meer over