Jord Knotter weg uit GTST

1 november 2017 13:04 | soap | Door Televizier

© Otto van den Toorn

Na krap twee jaar vertrekt acteur Jord Knotter uit Meerdijk. Hij speelde de rol van bad boy Job Zonneveld. En zo lijkt er een leegloop aan de gang bij GTST.

Jord zegt in een filmpje van RTL Boulevard dat GTST  'een avontuur was en dat hij het gaat missen, maar toe is aan iets nieuws.'

Bad boy met goed lijf

Knotter speelde Job als een bad boy met een gouden hart en nog beter lijf. Een ster in de keuken, maar een ramp in relaties. Hij worstelde met een seksverslaving, liet de roem van internetkok naar zijn hoofd stijgen en werd uiteindelijk gelukkig met Anna, de inmiddels ook vertrokken Barbara Sloesen.

Dochtertje

Anna verliet Meerdijk toen ze ontdekte zwanger te zijn van Job. De vrijgevochten, biseksuele losbol wilde niet denken aan de sleur van huisje, boompje beestje en vertrok naar haar moeder in Dubai om daar de kleine te krijgen. Job wist van niks, tot Sam (Stijn Fransen) haar mond voorbij praatte en hij ontdekte dat zijn dochtertje elk moment geboren kan worden.

Iedereen gaat weg

Knotter is niet de enige die Meerdijk vaarwel zegt, vorige week maakte Bart Oomen (Bill Norris) bekend dat hij het soapleven achter zich laat, Marjolein Keuning hield het in de cliffhanger reeds voor gezien, Bartho Braat is al voor de tweede keer vertrokken en de verhaallijn rond Felix en Lucas loopt op zijn eind waardoor het afscheid van acteur Urvin Monte dreigt

Meer over