Nachtopnames en sneeuw...

Kerstafleveringen GTST bezorgen cast slapeloze nachten

1 oktober 2022 10:27 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST laat de feestdagen dit jaar alles behalve ongemerkt voorbij gaan. De makers blijken al druk bezig met speciale kerstafleveringen waardoor de cast amper nachtrust krijgt.

Kerst is een vaste waarde in Meerdijk, maar de laatste jaren is er mede door corona weinig aandacht voor. Er staan versierde bomen in het decor en er komen gourmetstellen op tafel, maar de echte kerstsfeer bleef jarenlang uit. Daar lijkt nu verandering in te komen, zo verklapt actrice Tamara Brinkman op Instagram.

Nachtshoots

In haar instastories geeft Brinkman enkele veelzeggende kijkjes achter de schermen. De cast heeft bijzondere draaidagen achter de rug, of beter gezegd: draainachten. Er stonden twee nachtshoots in kerstsferen op het programma waarbij haar personage Saskia Verduyn betrokken is. Maar op de foto's zijn ook collega's als Noël van Kleef, Sophie Bouquet en Noa Zwan te zien. Het lijkt er dus op dat de Verduyntjes uitgebreid de feestdagen gaan vieren.

gtst
gtst

Sneeuw

Het lijkt sowieso een witte kerst te gaan worden in Meerdijk dankzij de magie van televisie. De onvermijdelijke mutsen, ski's en andere winterpret ontbreken zo te zien ook niet. De laatste keer dat het soapdorp een witte kerst beleefde was in 2016 toen Rik tot vreugde van Laura op klaarlichte dag een kanon kunstsneeuw leegspoot. 

gtst
gtst

Meer over