Spoilers!

Komende week in GTST: Louche Loes en beschonken Bing

Ook benieuwd hoe de cliffhanger van GTST afloopt? Televizier neemt de hoogtepunten van de komende week in Meerdijk alvast door. Pas op: dit stuk bevat spoilers.

Na wekenlang gekibbel en kinnesinne vonden Laura en Stanley elkaar eindelijk in de muziek. Hun duet I’m in the mood for love was af en dat vierde het stel met een eerste, hartstochtelijke zoen.

De liefde lonkt

Het liefdesverhaal van Laura en Stanley gaat vrolijk door en heel Meerdijk ontdekt dat de “oudjes” het nog best doen. Allereerst hun huisgenoten waaronder Stanley’s zoon Bing die hardop klaagt dat zijn vader meer seks heeft dan hij. Daarna gaan Stanley en Laura als koppel op de koffie bij Ludo en Janine én ze zingen voor het eerst hun duet in het openbaar. Dan blijkt ook nog eens dat de demo van hun song in de smaak valt bij de jazzclub in New Orleans. Er is alleen één probleem: de Amerikanen hebben alleen interesse in Stanley. Is hij bereid om Laura achter te laten of gaat ze gewoon gezellig met hem mee naar de Big Easy? 

GTST Stanley Laura

Loes slaat toe

Bings seksgebrek is koren op de molen van Loes, die eindelijk haar kans schoon ziet. De gehaaide personal assistent weet hem op handige wijze een dag voor haar alleen te krijgen. Loes probeert zijn libido te verhogen met lustopwekkende middeltjes als oesters en gemberthee. Als dat niet werkt, voert ze hem dronken en klimt ze bij hem op schoot in haar meest sexy jurkje. Ook al is Bing dronken en slaperig, hij wil niets van haar avances weten en lacht het weg. Hij is zelfs zo beschonken dat hij haar smoes gelooft: ze probeerde hem helemaal niet te verleiden, ze wilde gewoon weten wat hij van haar nieuwe outfit vond. Sterker nog, ze vindt Bing helemaal niet leuk, ze heeft allang iets met een andere man… Al moet ze die wel eerst nog zien te vinden.

GTST Loes Bing

Driehoeksdrama

Amir heeft zijn best gedaan om afstand te scheppen tussen zijn vrouw Farah en Sjors, de vrouw waar hij nog altijd heimelijk verliefd op is. Helaas heeft Farah haar bestempeld als d’r nieuwe, beste vriendin waardoor er een ongemakkelijke driehoeksverhouding ontstaat. Amir probeert Farah te verbieden nog contact met Sjors te zoeken, maar dan ontdekt hij dat zijn vrouw allang niet meer het volgzame, onschuldige meisje is waar hij destijds mee trouwde. Uiteindelijk besluit hij het geluk van zijn vrouw niet in de weg te staan: als zij Sjors als vriendin wil, heeft hij daar vrede mee. De vrouwen vinden het prima, maar de Afghaanse arts lacht als een boer met kiespijn.

GTST Farah Amir Sjors

Het verdriet van Linda

Linda krijgt de schrik van haar leven als ze ontdekt dat Sam haar handtekening heeft vervalst en dat haar scheiding van Anton officieel in gang is gezet. Ze kan niet geloven dat haar bloedeigen dochter haar zo zou verraden en het helpt niet echt als Sam probeert uit te leggen dat ’t voor Linda’s eigen bestwil is en het zo weer zou doen. Linda is ontroostbaar, bitter richting haar kind en klaar om iedereen af te snauwen die haar wil opvrolijken. Ze bijt zich verbeten vast in de hoop dat ze de scheidingsprocedure ongedaan kan maken.

GTST Linda halfvolle melk

Toko tragedie

Toen Toko onbewoonbaar werd verklaard, moesten Lucas en zijn huisgenoten hun meubels, spullen en huisraad in allerijl opslaan. Nu ze eindelijk een nieuw, betaalbaar stekkie hebben gevonden, willen de toko-nomaden hun bezittingen weer tevoorschijn halen… Maar dan blijkt dat vrijwel al hun spullen door waterschade verwoest zijn. En omdat Lucas geld wilde besparen op de polis, keert de verzekering geen cent uit. Om toch aan geld te komen, organiseren ze een succesvolle benefietavond waar ze hun talenten en diensten veilen.

GTST Lucas booze

Ai, ai Aysen

De feestvreugde wordt ruw verstoord door de komst van rechercheur Alex. Zwerfster Petra heeft in ruil voor wat witte wijntjes verteld dat Aysen haar betaald heeft een valse getuigenverklaring af te geven. Aysen moet mee naar het bureau om tekst en uitleg te geven over het feit dat ze het politieonderzoek naar de Jachthavenmoord probeerde te ondermijnen. Ze houdt het hoofd koel maar Sjoerd gaat door het lint als hij zijn aanstaande weggevoerd ziet worden. Als hij ontdekt dat Q meer weet dan hij zegt, dwingt Sjoerd zijn achterneef te praten. Zodra Zoe hoort dat Aysen is opgepakt, slaat de paniek toe en moet Loes haar voor een ramp behoeden.

GTST Aysen shock

En verder: Zoe neemt dramatische stappen, Ludo en Janine leven het leven van de nouveau riche en Bing ontdekt dat de kater altijd later komt.

Meer over:

Reageren