Er is iets met Nola...

Laatste GTST-maandtrailer van seizoen 34 vol confrontatie en persoonlijk drama

1 mei 2024 22:00 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Met nog precies vier weken tot de zomercliffhanger van GTST kon de traditionele maandtrailer niet op een beter moment komen. De makers geven alvast wat veelzeggende voorproefjes op de ontknoping van het 34e seizoen van 's lands langstlopende soap.

Normaal gesproken duren de maandtrailers een minuut, ditmaal waren amper 45 seconden al genoeg om de nodige vragen op te roepen.

Curaçao

Enkele weken geleden werd al bekend dat Caroline De Bruijn, Jette van der Meij en Babette van Veen op Curaçao opnames hadden. Het viel te raden dat de verhaallijn rond Laura's Parkinson diagnose een grote rol zou spelen en het dreigt inderdaad behoorlijk mis te gaan. In de trailer is te zien dat Laura tijdens een wandeling langs de waterkant overvallen wordt door spierspasmes. Ze valt in het water en zinkt al snel naar de bodem terwijl er niemand in de buurt lijkt. 

Ludo versus Richard

Er lijkt ook een grote confrontatie op stapel te staan tussen Ludo en Richard van Nooten (Edwin Jonker). Het liefst zou Ludo zijn oude zakenrivaal hoogstpersoonlijk uit Meerdijk zetten, maar het lijkt erop dat hij Van Nooten de dood van zijn ex-vrouw Billy de Palma in de schoenen wil schuiven. Maar of Richard daadwerkelijk achter het overlijden van Shanti's moeder zit? De twijfel doet hun relatie geen goed en da's niet handig, want Richard lijkt ook uitgevogeld te hebben dat ze best weleens van hem in verwachting kon zijn.

Drama bij de Sanders clan

Dan is er nog de zaak Nola. De afgelopen maanden ontwikkelde het door Noa Jacobus gespeelde personage zich tot een van de rijzende sterren van de soap. Nola kreeg haar eerste vriendje en ze ontdekte dat ze waarschijnlijk meer geld heeft dan haar ouders omdat ze straks op haar 18e officieel de eigenaar wordt van een hotelketen met 17 goedlopende vestigingen. Het geluk lacht haar toe, maar dat kan nooit lang goed gaan. Bing en Nina vrezen dat er iets mis is met hun dochter. 

De GTST zomercliff is op donderdag 30 mei te zien op televisie bij RTL 4, een week eerder al op Videoland. 

Meer over