Loes vervangt Nina in GTST

Marly van der Velden is allang bevallen, maar in GTST gaat ze bijna met verlof. Haar personage Nina Sanders wordt letterlijk en figuurlijk vervangen door nieuwkomer Loes.

Oplettende kijkers hebben Loes de Haan al kunnen spotten in eerdere afleveringen, maar de komende tijd gaat ze een behoorlijk grote rol spelen. 

Hong Kong

Nina vertrekt binnenkort twee maanden naar Hong Kong om daar haar modelijn La Nina groot te maken. Maar ook in Meerdijk moet de zaak blijven draaien, dus zoekt ze iemand die de honneurs kan waarnemen terwijl ze de Aziatische markt verovert. Loes krijgt de opdracht die vervangster te zoeken, maar niemand kan voldoen aan Nina's strenge eisen.

Schat

Uiteindelijk moet Nina er op gewezen worden door haar ouders dat de vlijtige, goed voorbereide en immer correcte Loes meer dan capabel is om een paar maanden op de winkel te passen. Nina ziet dat echter totaal niet zitten: Loes mag dan wel goed zijn in haar werk, ze straalt niet echt La Nina uit. 

Beaudil Elzenga

Een beetje soapfan weet heus wel dat Nina uiteindelijk toch voor Loes gaat kiezen. De schrijvers van GTST hebben in ieder geval al plannen met het personage gespeeld door Beaudil Elzenga. Op de Instagrampagina van de soap wordt de 25-jarige actrice omschreven als een mysterieuze dame, dus wellicht is ze toch niet zo braaf en proper als ze lijkt. 

Lees ook: Loes is niet de enige nieuwkomer in Meerdijk

 

Meer over:

Reageren