Marly van der Velden keert terug in GTST

Marly van der Velden keert terug in Nederlands langstlopende soap. De actrice gaat maandag beginnen met de opnames voor GTST.

Marly van der Velden beviel in november van haar tweede dochter Jackie-Rey. De vertolkster van Nina Sanders was daarom een tijd niet te zien in de soap. Maar nu gaat ze weer aan de bak. "Ik zal over ongeveer acht weekjes weer te zien zijn op tv", zegt de actrice tegen RTL Boulevard.

Collega's

Marly kan niet wachten om haar rol weer op te pakken. "Ik heb mijn collega's heel erg gemist. Maar we hebben een WhatsApp-groep, dus ik heb eigenlijk niks hoeven te missen. Maar ik vind het wel heel leuk om iedereen weer te zien."

Loslaten

Toch vindt ze het spannend. "Ik heb er onwijs veel zin in dat het normale leven weer gaat beginnen, om weer te mogen spelen. Maar ik vind het ook heftig. Na drie maanden met Jacky-Rey heb je elkaar echt leren kennen en dan moet je dat ineens loslaten. Daar moet ik echt mijn weg in gaan vinden.”

Landen

Maar ze houdt goede hoop. “Ik denk dat het na volgende week al heel anders is. Dan heb ik een weekje werken achter de rug en dan ben ik helemaal geland. Nu vind ik het nog een beetje spannend."

Meer over:

Reageren