Martine Hafkamp terug in GTST?

6 december 2016 16:46 | soap | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Meerdijk krijgt een nieuwe inwoner die op 8 december zijn intrek neemt in het liefelijke soapplaatsje. Volgens RTL gaat het om spannend bezoek uit onverwachte hoek. Wij gokken op Martine Hafkamp.

Wie zou deze nieuwe soapie kunnen zijn? Dat RTL het over Lucas Sanders heeft, is onwaarschijnlijk. Het is al bekend dat Ferry Doedens voor het einde van het jaar terugkeert in GTST, we kunnen zijn komst dus moeilijk onverwacht noemen. Ook Beau Schneider komt terug in GTST, maar ook dat is geen geheim.

Bartho Braat weer Sinterklaas in GTST

Martine Hafkamp

Of zou het toch Martine Hafkamp aka Maddie Everest zijn? Zij is immers volop bezig met een wraakplan waarin ze Malena Blanco gebruikt om Ludo in te palmen. Het enige probleem met dit scenario is dat Inge Ipenburg afgelopen zomer ondubbelzinnig duidelijk maakte dat ze geen intenties heeft terug te keren als de grote slechterik van Meerdijk. Een oplossing voor dat probleem is natuurlijk een andere actrice casten als Martine Hafkamp. Dat is business as usual in een soap.

Pont

Wat wel voor dit idee spreekt is dat de nieuwe inwoner donderdag gepresenteerd wordt in een tot restaurant verbouwde pont. En werd Martine Hafkamp in 2005 niet door Ludo Sanders uit Meerdijk gezet op een bootje (zie foto)? Jawel! Dan lijkt het ons niet meer dan passend dat ze ook op die manier terugkeert.

Afbeelding

Nieuweling

Een derde mogelijkheid voor het spannende bezoek is een volstrekt nieuwe inwoner die we nog helemaal niet kennen. In dat geval is het lastig raden en moeten we geduld uitoefenen tot hij of zij zijn intrek neemt in het dorp waar altijd wat gebeurt.

Meer over